Trouwringen

Betaalbare trouwringen

Huwelijksaanzoek? Een verlovingsring is hét sieraad om haar ten huwelijk te vragen. Een aanzoek met een ring met diamant is een mooie oude traditie die in Nederland en België weer helemaal in is. Maar ook de trouwringen zijn belangrijk, deze ringen zijn het symbool van jullie eeuwige liefde voor elkaar.

Een uitgebreide collectie gouden en titanium trouwringen in moderne, tijdloze en opmerkelijke designs. Wij bieden ruime keus in alle prijsklassen – in onze winkel en online. Laat jullie verrassen door onze kwalitatieve collecties en scherpe prijzen.

Klassieke trouwringen

Klassieke ontwerpen in de stijl van vroeger hebben veel voordelen. Zulke relatieringen zijn tijdloos mooi, hebben een hoog draagcomfort en zijn bovendien prettig geprijsd.
Onze standaard collectie gladde modellen is speciaal ontworpen voor mensen die graag een tijdloos en betaalbaar sieraad willen. De traditionele gouden huwelijksring is al heel veel generaties geliefd. Toch kan zo’n klassieke ring zeker wel met de tijd meegaan. Kijk maar eens naar de mooie gladde modellen in onze webshop. Door de breedte en de bolling aan te passen kunt u kiezen voor een retro look met een knipoog naar vroeger of juist voor een moderne ring.

 

Tags: fotograaf huwelijk vlaams brabant